neonVerkoop

neon advies | binnenhuisarchitectuur | interieurstyling | verkoopstyling | info@neonadvies.nl | +31651469020 | Utrecht en omgeving

Gecertificeerd door EHCB en House of KIKI en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten


Mail: info@neonadvies.nl

Woonhuis in Haarlem

Woonhuis in Utrecht, twee keer binnen vijf weken verkocht.

Woonhuis in De Meern, binnen één week 24 kijkers en binnen twee weken verkocht. Verkoopstyling door neon advies, Fotografie door VistaView.

neonVerkoop

Waar mogelijk wordt er gewerkt met de aanwezige spullen, meubels en accessoires van de bewoners zelf. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen voor gekozen om de verkoopstylist te laten shoppen voor een budget tot maximaal €500,00 per woning (referentiekader: rijtjeshuis, 4 bewoners). Dit maakt het huis verkoopklaar en trekt via de professionele foto's die er door de stylist gemaakt kunnen worden, op woningsites een breed publiek aan kijkers voor het huis.


De verkoopstylist gaat zelf aan de slag in de woning, past direct de hands-on methode toe en heeft maximaal twee dagen hiervoor nodig (referentiekader: rijtjeshuis, 4 bewoners).


Neon advies heeft de nodige ervaring als het om verkoopstyling gaat: zie hierboven enkele referentie projecten in omgeving Utrecht en één in Haarlem waarbij dit al op positieve manier is toegepast.


Direct met meubels schuiven, opruimen, sfeer en neutrale ruimte creëren en bijbehorende accessoires uitzoeken. Daar staat een verkoopstylist van neon advies voor. Door House of KIKI is de deze hands-on aanpak aangeleerd: niet afwachten of advies geven, maar doen! Hierdoor wordt het werk voor bewoners, verkopers en makelaars uit handen genomen.


Daarnaast kan een neon verkoopstylist ook professionele verkoop foto's maken, plattegronden opmaken, (verkoop)teksten schrijven, brochures opmaken, en nog veel meer. neon advies neemt al het werk uit handen.  


Potentiele kopers en een zo breed mogelijke doelgroep dient naar het huis getrokken te worden. Veel mensen kunnen een leeg huis moeilijk naar waarde inschatten, daarom is het belangrijk ook een leeg huis te styleren, meubels in een leeg huis: hiervoor zijn vele mogelijkheden: (tijdelijke) meubel huur, kartonnen meubels, en dergelijke. neon advies heeft samenwerkingsverbanden met diverse (verhuur) bedrijven en kan hierop een passend aanbod doen.


neon advies zoekt voor elke woning een oplossing.


Eerdere projecten van neon advies, laten zien dat verkoopstyling werkt! Het huis in De Meern stond een week op Funda en had al 24 bezichtigingen ingepland. Dit huis is na 2 weken op Funda verkocht. Het huis in Utrecht is binnen 5 weken 2 keer verkocht: de eerste koper heeft het na 2 weken gekocht, maar kreeg de financiering niet rond. De definitieve kopers  hebben het na 5 weken gekocht.