neonOntwerp

​Van je huis een thuis maken.


Er is geen inspiratie, of teveel inspiratie, de middenweg in twee smaken van twee mensen valt te zwaar of er is geen tijd. Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom er hulp nodig is voor een ontwerp, de styling, of volledige verbouwing van een woning of bedrijfsruimte.

Op deze pagina zijn een aantal ontwerpplannen van neon advies samengesteld. Er zijn enkele belangrijke onderdelen vanuit de visie boeken gehaald en op deze pagina weergegeven.

 

Van een betaalbaar neonOnline advies, tot volledige regie uit handen geven. Alles is mogelijk bij en met neon advies. Klik hier voor meer informatie over de diensten van neonOntwerp...

Doctor meets Nature

Een ontwerpopdracht voor een nieuwe start. Een gescheiden vrouw met twee kinderen, wonend in een watervilla in natuurrijke omgeving. Buiten is naar binnen gehaald. Als hobby heeft de vrouw fotograferen, hiermee is rekening gehouden door de hide&slide: het afschermen van keuken en tv door middel van schuifpanelen waarop de foto’s van de vrouw zijn geprint. Makkelijk en goedkoop om te wisselen.

Er is rekening gehouden met alle wensen en eisen van de drie bewoners.

Urban@home

Een echtpaar met een druk bestaan: drukke baan en ze reizen veel. De “city” waar zij van houden: het stadse leven, is naar binnen gehaald. Urban. Een belangrijk object is hun Herman Brood, deze is op een belangrijke plaats in de woonkamer opgenomen: in de eethoek, bij binnenkomst ziet men deze gelijk. Zij wilden graag meerdere open haarden, door de doorkijkhaarden is er vanuit meerdere hoeken en gedeelten zicht op de twee haarden.

Industrieel Chique

Partners, alle twee erg verschillend, maar in het ontwerp dichter bij elkaar gebracht: industrieel en chique. Ook deze personen reizen veel en daar is “Lightup your World” voor bedacht: elke keer als zij ergens geweest zijn op de wereld, kunnen ze een gaatje in het schilderij boren, waardoor er licht vanachter het schilderij door het gaatje in de plaats van bestemming valt: lightup your world.


neon advies | binnenhuisarchitectuur | interieurstyling | verkoopstyling | info@neonadvies.nl | +31651469020 | Utrecht en omgeving

Gecertificeerd door EHCB en House of KIKI en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten


Mail: info@neonadvies.nl