neonZakelijk

Bij het aangaan van een samenwerking tussen een zakelijke klant en neon advies zijn ook weer verschillende voordelen: bijvoorbeeld leuke kortingen voor de zakelijke klanten op bijvoorbeeld producten en opslagplaatsen, maar ook marketing en gratis reclame voor de zakelijke klant is een mogelijkheid door het aangaan van een samenwerking met neon advies.

 

Makelaar 2.0 en ontzorgen

"ontzorgen" van de moderne makelaar doet neon advies ook graag. Denk bij het aangaan van een samenwerking op het gebied van verkoopstyling bijvoorbeeld aan de mogelijkheden die de verkoopstylist uit handen van de makelaar kan nemen:
Andere mogelijkheden

Inmiddels heeft neon advies ook heel wat ervaring op het gebied van marketing activiteiten voor zakelijke klanten: opstellen van advertenties, volledig uit handen nemen van regie omtrent marketingactiviteiten, ontwikkeling huisstijl, en dergelijke.


Daarnaast heeft neon advies ook ruime ervaring als het gaat om het inrichten van kantoorpanden en een zo prettig mogelijke omgeving in kantoorpanden creëren.Met zakelijke klanten is het liefst vooraf (telefonisch) contact, zodat er goed ingespeeld kan worden op de wensen, ideeën en eisen. Het is mogelijk om dan een offerte op maat te maken of vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Tevens kan er een presentatie gegeven worden vanuit neon advies over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op.

neon advies | binnenhuisarchitectuur | interieurstyling | verkoopstyling | info@neonadvies.nl | +31651469020 | Utrecht en omgeving

Gecertificeerd door EHCB en House of KIKI en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten


Mail: info@neonadvies.nl