neonVerkoop

Onderscheid maken in het huidige woningaanbod. Dat is het belangrijkste op deze "kopersmarkt" en direct opvallen met het te koop staande huis of pand in de eerste en tevens belangrijkste 6 weken dat de woning of het pand de verkoop ingaat.


Er is immers maar één eerste indruk en geen kijker, is geen koper.

 

Dat is precies waar een Verkoopstylist van House of KIKI en aangesloten bij het CNVV, voor zorgt bij het verkoop-klaar maken van een woning:


door middel van de Hands-on aanpak: geen rapport aan de bewoners afgeven met klussen die de bewoners zelf mogen oplossen, maar doordat de verkoopstylist gelijk zelf aan de slag gaat, "de handen uit de mouwen steekt", wordt de woning verkoop-klaar gemaakt en kunnen er direct professionele foto's door de stylist gemaakt worden, die opvallen op woning sites zoals Funda en Jaap.

 

Er wordt een zo breed mogelijk publiek naar het huis of pand getrokken en het zal eruit springen op de diverse woning sites!

Uit onderzoek van House of KIKI (juli 2009 en april 2012) is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een House of KIKI verkoopstylist, aantoonbaar sneller verkocht worden!


Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling door een House of KIKI verkoopstylist. Daarom werkt House of KIKI en haar verkoopstylisten (waaronder neon advies ook valt) samen met enkele honderden makelaarspartijen, verhuurmakelaars, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven en woningbouwverenigingen.


Een House of KIKI verkoopstylist garandeert Kwaliteit en Continuïteit, is Innovatief en Onderscheidt zich door:House of KIKI ®  is sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en onder andere bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar', is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. En tevens erkend door de NVM en het UWV. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden: via de makelaar in het contract op laten nemen van het verkoop-klaar maken, zelf neon advies inhuren om het huis verkoop-klaar te maken, en dergelijke. neon advies is flexibel en zoekt naar een oplossing voor elke woning.

 

Daarnaast zijn er veel verschillende diensten mogelijk:Aan het inhuren van neon advies en bij het aangaan van een samenwerking tussen een zakelijke klant en neon advies zijn, zoals hierboven al kort benoemd, ook weer verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld leuke kortingen voor de klanten op bijvoorbeeld producten en opslagruimte, maar ook marketing en reclame voor de zakelijke klant.

 

Interesse gekregen in neonVerkoop en verkoopstyling? Neem vrijblijvend contact op.

neon advies | binnenhuisarchitectuur | interieurstyling | verkoopstyling | info@neonadvies.nl | +31651469020 | Utrecht en omgeving

Gecertificeerd door EHCB en House of KIKI en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten


Mail: info@neonadvies.nl