neonOntwerp

Kan je samen niet de juiste middenweg vinden in jullie stijlen? Zijn er in jouw huis te veel stijlen door elkaar gehaald? Heb je geen tijd om je huis goed in te richten? Voelt je huis niet vertrouwd? Haal je niet alle mogelijkheden uit je huis?


Wij zijn ervoor om jou of jullie te helpen: we vinden de stijl(en) die bij jou of jullie passen, kunnen al het werk uit handen nemen, maken er jouw huis van en zullen jouw volledige huis benutten in het ontwerp. Hoe klein of groot jouw huis ook is, wij halen het onderste uit de kan om van jouw huis een thuis te maken.


Omdat veel mensen zich niet dagelijks bezig houden met plattegronden indelen, stijlen en trends op gebied van wonen en meubels en omdat wij even net wat meer truckjes in huis hebben om jouw huis om te toveren in dat waar jij na een dag hard werken heerlijk tot rust kan komen, kan je in veel gevallen het indelen en ontwerp van bijvoorbeeld een huis veel beter aan een professional overlaten. Wij weten alle ins & outs van het optimaal indelen van plattegronden en woningen, de stijlen die wel en niet bij elkaar passen, waar we welke onderdelen het beste kunnen bestellen en nog veel meer.


Wij bieden allerlei pakketten aan: van kleuradvies tot en met het volledig uit handen nemen van alle taken, neon advies kan jou aanbieden wat je nodig hebt en bij je past.


neonOnline

Op een makkelijke, snelle en betaalbare manier, online interieuradvies. 

Contact per mail of telefoon, waarin de vraagstelling wordt voorgelegd. Als onderbouwing kunnen er foto's, plattegronden en ander beeldmateriaal overhandigd worden. 

Na ontvangst van betaling, zal het advies op maat opgesteld worden en binnen een week overhandigd worden. Het advies bevat een aantal oplossingen, tips en adviezen op maat, waarmee de opdrachtgever aan de slag kan.

Kosten: € 110,00* 


neonBasic

Een 2 uur durend interieuradvies ter plaatse met één uitgewerkt onderdeel als advies.  

De interieurvragen en woonwensen worden tijdens het bezoek ter plaatse besproken. Voorafgaand aan het gesprek, kunnen foto's, plattegronden en beeldmateriaal verzonden worden door de opdrachtgever, zodat er voorbereiding kan zijn. Tijdens het adviesgesprek worden de tips, adviezen en oplossingen aangedragen waarmee de opdrachtgever zelf mee aan de slag kan.

Na het gesprek zal er een advies opgesteld worden wat zal bestaan uit één van de volgende onderdelen: sfeer- en stijlplan in de vorm van een moodboard, twee verschillende indelingen van de plattegrond, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan, meubel- en accessoiresplan.

Kosten: vanaf € 400,00 en € 125,00 per extra uit te werken onderdeel*


neonMedium

Een adviesgesprek ter plaatse met achteraf een compleet uitgewerkt advies.

Dit pakket is geschikt als er veel vragen zijn met als doel een uitgewerkt en helder interieuradvies. Voorafgaand aan het gesprek, kunnen foto's, plattegronden en beeldmateriaal verzonden worden door de opdrachtgever, zodat er voorbereiding kan zijn.  In één avond of dagdeel wordt er gesproken over de woonwensen en interieurvragen. Tijdens het adviesgesprek worden er al veel tips en oplossingen gegeven waarmee de opdrachtgever zelf aan de slag kan. Tijdens het gesprek zal ook duidelijk worden waar de nadruk in het advies komt te liggen.

Na het gesprek zal er een advies opgesteld worden wat zal bestaan uit de volgende onderdelen: sfeer- en stijlplan in de vorm van een moodboard, indelingen van de plattegrond, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan, meubel- en accessoiresplan en kostenraming. Tevens  worden er in het advies tips en adressen van de gekozen woonwinkels en websites gegeven.

Kosten: € 900,00*


neonPremium

Hierbij wordt er een volledig ontwerp gemaakt. Of dit het hele huis betreft of enkele of één kamer, dat is aan de opdrachtgever, maar er wordt een volledig interieuradvies op maat gemaakt.

Het is ook mogelijk de volledige regie uit handen te geven en de inkoop, het verloop van de (mogelijke) verbouwing, toezicht en het eindresultaat aan neon advies over te laten. Vanwege de veelzijdigheid van dit pakket, zal er een offerte op maat gemaakt worden. Neem dan vrijblijvend contact op, de mogelijkheden kunnen toegelicht worden en er kan vrijblijvend gesprek aangegaan worden.Uiteraard is verandering van pakketten, zoals uitbreiding of verkleining (minder of meer opties) altijd mogelijk. Ook kunnen we natuurlijk ons advies volledig aanpassen naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Neem gerust contact op voor meer informatie.


*door omstandigheden (als grootte van de woning etc.) kunnen prijzen en tijden afwijken. In goed overleg en afstemming met opdrachtgever, zal dit altijd ruim van te voren besproken worden.  

neon advies | binnenhuisarchitectuur | interieurstyling | verkoopstyling | info@neonadvies.nl | +31651469020 | Utrecht en omgeving

Gecertificeerd door EHCB en House of KIKI en aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten


Mail: info@neonadvies.nl